Bazalka – „Pesto pro těstoviny“ Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské kuchyně. Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské… Více informací
Bazalka – „Pesto pro těstoviny“ Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské kuchyně.
Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské kuchyně. Koření, v našich zeměpisných šířkách už téměř přirozeným průvodcem rajčatových pokrmů, se dá kromě pesta, pomodoro a podobně použít také jinak. Bazalka s nastrouhanou citronovou kůrou, česnekem a máslem je velmi chutnou letní kreací, které může být zamícháno do risota. Z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Složení: bazalka bio
Obsah: 15g
Tip: Pokrm okořenit až ke konci vaření, neboť bazalka vařením lehce ztrácí své aroma!
SONNENTOR
Česká republika
Již třetí desetiletí působí SONNENTOR na českém trhu s biopotravinami. Patří mezi průkopníky kontrolovaného ekologického zemědělství v České republice.
SONNENTOR s.r.o. je česko-rakouská firma, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Tomášem Mitáčkem a Johannesem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice. Prakticky funguje jako dceřiná společnost rakouské firmy SONNENTOR, s níž společně buduje obchodní značku SONNENTOR. Její hlavní ideou je hluboká, dlouhodobá a oboustraně výhodná spolupráce obchodní a zpracovatelské společnosti spolu s biopěstiteli. Základním motivem je zpracování a výroba produktů z kontrolovaného ekologického zemědělství – jakožto jediná možná alternativa průmyslovému velkozemědělství se všemi jeho problémy, jako jsou nadprodukce, potravinové skandály, týrání zvířat, znečištění biosféry a genové manipulace.