AKCE do konce dubna 2024 - doprava Balíkovna na adresu pouze za 39 Kč ️ Vyzkoušejte, již jen pár dní....
Bulgur se může připravovat na sladko i na slano a v pokrmech dobře nahradí nebo doplní rýži. Uvaříte s ním voňavý pilaf nebo rychlý salát tabouleh. Bulgur se hodí i na přípravu karbanátků, zeleninových placiček a sladkých… Více informací
Kat. č. | Objem | Dostupnost | Cena včetně DPH | |
---|---|---|---|---|
F03912-1 | 250 g | Tento produkt již není v nabídce. |
Bulgur se může připravovat na sladko i na slano a v pokrmech dobře nahradí nebo doplní rýži. Uvaříte s ním voňavý pilaf nebo rychlý salát tabouleh. Bulgur se hodí i na přípravu karbanátků, zeleninových placiček a sladkých kaší
Bulgur si připravovali už starověcí Babyloňané, Chetité a Židé. Ječmenný bulgur se vyrábí ze zrn ječmene, které se nejdříve očistí a předvaří, potom usuší a nakonec naláme na menší kousky. Díky této úpravě má delší trvanlivost a je rychle uvařený.
Tipy na použití:
Recepty:
Vyzkoušejte také další druhy bulgurů:
Složení: ječmen*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Vařte v 2,5 násobném množství mírně osolené vody 7 minut, nechte dojít pod pokličkou 10 minut.
Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1423 kJ/337 kcal; tuky: 1,6 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g; sacharidy: 64,9 g; z toho cukry: 0,67 g; bílkoviny: 9,1 g; sůl: 0,0016 g.
Alergeny: Lepek.
Skladování: Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.
Legislativní zařazení: Obilný mlýnský výrobek - obilovina pro přímou spotřebu.
COUNTRYLIFE
Česká republika