SONNENTOR Kardamon celý bio 30 g

Galgán mletý bio (1)
EKOPRODUKT

Kardamon – „Chuť pro curry a kávu“. Kardamon je něco pro luxusní bytosti. Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinovo-sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni důležitou roli. Jeden až… Více informací

 K dodání do 2-5 dnů
95
83 bez DPH
DPH:
15 %
Vyberte variantu
ks
Výrobce:
SONNENTOR
Záruka:
2 roky
Přidat k porovnání

Kardamon – „Chuť pro curry a kávu“. Kardamon je něco pro luxusní bytosti. Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinovo-sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni důležitou roli. Jeden až dva kousky černých plodů na šálek přinesou do horkého nápoje sílu a vůni orientu. V našich šířkách je kardamon absolutní nutností do perníků, pečiva a některých druhů chleba. Obzvláště chutný je kardamon také v ovocných salátech, kompotech nebo k pečenému jablku.

Složení: kardamon celý bio
Obsah: 30g

Uživatelská recenze produktu SONNENTOR Kardamon celý bio 30 g

Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.

Napsat recenzi
Hodnocení produktu
0% Hodnotilo 0 uživatelů

SONNENTOR
Česká republika


Již třetí desetiletí působí SONNENTOR na českém trhu s biopotravinami. Patří mezi průkopníky kontrolovaného ekologického zemědělství v České republice.

SONNENTOR s.r.o. je česko-rakouská firma, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Tomášem Mitáčkem a Johannesem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice. Prakticky funguje jako dceřiná společnost rakouské firmy SONNENTOR, s níž společně buduje obchodní značku SONNENTOR. Její hlavní ideou je hluboká, dlouhodobá a oboustraně výhodná spolupráce obchodní a zpracovatelské společnosti spolu s biopěstiteli. Základním motivem je zpracování a výroba produktů z kontrolovaného ekologického zemědělství – jakožto jediná možná alternativa průmyslovému velkozemědělství se všemi jeho problémy, jako jsou nadprodukce, potravinové skandály, týrání zvířat, znečištění biosféry a genové manipulace.