Myrta

Myrta

Myrta - Myrtus pochází ze severu Afriky a jihu Evropy. Jde o stálezelený keř, s až 5cm dlouhými listy. Listy rostliny uvolňují éterické oleje s výraznými revitalizujícími účinky. Tyto oleje se často využívají v kosmetice. Myrta je také v řecké mytologii za symbol Afrdity - bohyně lásky a krásy.

Oleje jsou využívány také v aromaterapii, protože čistí a uvolňují dýchací ústrojí. V mnoha zemích se výtažek z myrty používá pro podporu vlasového růstu.

Ačkoli je myrta exotická a v našich krajích nezvyklá, ještě počátkem 20 století byla myrta součástí každé české domácnosti.

Lze ji pěstovat jako okrasný keř s nádhernou nezaměnitelnou vůni, listy a pupeny se navíc přidávají do čerstvých salátů nebo k pečenému masu.




Filtrování a řazení
počet položek na stránku:
první předchozí další poslední
počet položek na stránku: první předchozí další poslední
Novinka Novinka
Zlevněné Akce
Bazarové Bazarové zboží
Výprodej Výprodej
Doporučujeme Doporučujeme
CENA ZA DOPRAVU

Cena poštovného

Při objednávce zboží nad 1.200,00 Kč bude odeslání objednávky ZDARMA
ROZDĚLENÍ
Napište nám

Nevíte si rady s výběrem přírodní kosmetiky? Napište nám.



Kontrolní kód
Košík

V košíku máte 0 položek
celkem za 0,- Kč

Vstoupit do košíku

SLEVA 25% !

SOUTĚŽTE S NÁMI !
Kalendář
Sestavuji aktuální kalendář ...
Doporučte nás

Zaujal Vás náš obchod a chcete na něj upozornit svým přátelům?


Kontrolní kód

Bazénový svět | Inkomo.cz | Martin Boubal - oficiální stránky cyklisty | Mateřská škola Zahrádka | Milevský autoservis | Najadashop.cz | Parfums24.cz