Luštěniny

BIOHARMONIE Červená čočka neloupaná Více informací EKOPRODUKT BIOHARMONIE Červená čočka neloupaná Popis výrobku Popis: Červenou čočku není nutno před vařením namáčet. Při vaření má tendenci se velmi rychle uvařit a rozpadnout. Proto je vhodná především do polévek a pikantních předkrmů nebo jako příloha. Příprava: Čočku… od 62
BIOHARMONIE Červená čočka loupaná Více informací EKOPRODUKT BIOHARMONIE Červená čočka loupaná Popis výrobku Popis: Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení. Během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Je vhodná především do polévek, pomazánek, kaší a pikantních předkrmů. Příprava: Čočku… od 62
BIOHARMONIE Mungo Více informací EKOPRODUKT BIOHARMONIE Mungo Popis výrobku Popis: Mungo jsou malé olivově zelené fazolky, někdy jsou označovány jako "zelené sójové boby". Doba tepelné úpravy je kratší než u ostatních fazolí a jsou vhodné jako příloha k obilným pokrmům, do polévek a… od 67
BIOHARMONIE Zelená čočka Více informací EKOPRODUKT BIOHARMONIE Zelená čočka Popis výrobku Popis: Tento druh čočky je oblíbený zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Zelená čočka je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu nebo do polévek. Kromě tradiční přípravy můžete její… od 44
BIOHARMONIE Fazole červená ledvina Více informací EKOPRODUKT BIOHARMONIE Fazole červená ledvina Popis: Jedna z nejznámějších odrůd fazolí je základní surovinou tradičního mexického jídla Chilli con carne. Používá se i do zeleninových salátů. Příprava: Fazole předem namočte, nejméně na 10-12 hodin. Vodu slijte a vařte v… od 69
BIOHARMONIE Soja Více informací EKOPRODUKT BIOHARMONIE Soja Popis: Sóju lze upravit do mnoha chutných podob. Díky svému složení bývá považována za vhodnou alternativu k masu. Hodí se do polévek, zeleninových směsí, karbanátků či pomazánek. Při výběru sóji v kvalitě bio máte jistotu,… od 36
BIOHARMONIE Adzuki Více informací EKOPRODUKT BIOHARMONIE Adzuki Popis: Malé fazolky Adzuki mají vínovou až hnědou barvu. Mají jemnou slupku a chutnají příjemně sladce. Vařené a mírně okořeněné jsou lahodnou přílohou k obilným pokrmům. Vhodné jsou též do polévek, kaší, nákypů a salátů.… od 56