Adžvan se obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí, aby se rozvinulo jeho aroma. Chutí připomíná tymián, ale ale ostřejší chuť, užívá se v menším množství. Napomáhá proti nadýmání, přidává se do čočky, sype se na… Více informací
Adžvan se obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí, aby se rozvinulo jeho aroma. Chutí připomíná tymián, ale ale ostřejší chuť, užívá se v menším množství. Napomáhá proti nadýmání, přidává se do čočky, sype se na chléb a slané pečivo.
Složení: Kmín koptský*(adžvan, andžvain, ajowan, Trachyspermum amní)-plod. *Z ekologického zemědělství.
Země původu: Indie
Hmotnost: 100 g
DLE AJURVÉDY: Adžvan je pálivý, hořký, ohřívající a ostrý.
Země původu: Indie
HEALING NATURE
Česká republika
Země původu: Indie