Dobromysl neboli oregáno – „aroma pizzy“ - celé umění italské kuchyně by nebylo dokonalé bez tohoto bylinného, peprného, hořce-ostrého koření. Středoevropané již mezitím od Italů něco okoukali a rádi používají oregáno do… Více informací
Dobromysl neboli oregáno – „aroma pizzy“ - celé umění italské kuchyně by nebylo dokonalé bez tohoto bylinného, peprného, hořce-ostrého koření. Středoevropané již mezitím od Italů něco okoukali a rádi používají oregáno do zeleninových pokrmů a omáček na těstoviny. Výborně se hodí také do ostrých jídel. A kdo ví, třeba se oregáno právě proto nachází v mexických pokrmech jako je Taco, v náplních a fazolích. Ovčí sýr s olivovým olejem a oregánem zabalené v alobalu a položené na gril, vlažný letní večer a sklenice vína – tak doma pokračuje řecká dovolená. Z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Složení: dobromysl bio
Obsah: 18g
SONNENTOR
Česká republika
Již třetí desetiletí působí SONNENTOR na českém trhu s biopotravinami. Patří mezi průkopníky kontrolovaného ekologického zemědělství v České republice.
SONNENTOR s.r.o. je česko-rakouská firma, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Tomášem Mitáčkem a Johannesem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice. Prakticky funguje jako dceřiná společnost rakouské firmy SONNENTOR, s níž společně buduje obchodní značku SONNENTOR. Její hlavní ideou je hluboká, dlouhodobá a oboustraně výhodná spolupráce obchodní a zpracovatelské společnosti spolu s biopěstiteli. Základním motivem je zpracování a výroba produktů z kontrolovaného ekologického zemědělství – jakožto jediná možná alternativa průmyslovému velkozemědělství se všemi jeho problémy, jako jsou nadprodukce, potravinové skandály, týrání zvířat, znečištění biosféry a genové manipulace.