ALLNATURE Bulgur 500 g

Epsomská sůl dubová kůra 1000 g (1)
Novinky

Bulgur je zdraví prospěšná obilovina, která je bohatá na vlákninu, bílkoviny, vitamíny A, E a K, minerální látky jako železo, hořčík nebo vápník. Bulgur patří k dobře stravitelným potravinám. Bulgur je výborný pro přípravu… Více informací

 K dodání 1-3 dny
44
38 bez DPH
DPH:
15 %
ks
Výrobce:
ALLNATURE
Katalogové číslo:
F07399
Záruka:
2 roky
Přidat k porovnání

Bulgur je zdraví prospěšná obilovina, která je bohatá na vlákninu, bílkoviny, vitamíny A, E a K, minerální látky jako železo, hořčík nebo vápník. Bulgur patří k dobře stravitelným potravinám. Bulgur je výborný pro přípravu řady jídel. Jeho příprava je navíc velmi jednoduchá. Stačí jej nechat přibližně hodinu nabobtnat v horké vodě, a to v poměru 1:3. Rychleji jej ale připravíte, když jej přibližně 10 až 15 minut povaříte. Bulgur je skvělý jako příloha k masu, do salátů nebo coby náhrada rýže v rizotu.

Použití:
Bulgur propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v poměru cca 1:2 (na jeden hrnek gulguru připadají zhruba 2 hrnky vody). Vařte cca 12–15 minut. Po uvaření slijte přebytečnou vodu a nechte bulgur v zakrytém hrnci asi ještě pět minut odpočívat.

Složení: loupaná předvařená pšenice
Obsah: 500 g
Země původu: Turecko

 

Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1383 kJ/328 kcal
Tuky 1,4 g
 z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 57,6 g
 z toho cukry 0,4 g
Bílkoviny 12,3 g
Sůl 0,04 g

Uživatelská recenze produktu ALLNATURE Bulgur 500 g

Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.

Napsat recenzi
Hodnocení produktu
0% Hodnotilo 0 uživatelů

ALLNATURE
Březhradská 148/3 503 32 Hradec Králové Česká republika
Česká republika


Jsme česká značka zdravé výživy. Naše potraviny jsou určeny těm, kteří chtějí být v kondici, mít více energie a přitom si užít všechny chutě přírody. Boříme mýtus o tom, že co je zdravé, nemůže být chutné. Proto do naší nabídky vybíráme jen potraviny vyrobené šetrnými metodami z kvalitních přírodních surovin, aby v nich zůstalo zachováno vše dobré, co příroda do rostlin uložila.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů