Ořechová granola – směs bezlepkových vloček, vybraných ořechů, květového medu, nedoslazovaných sušených brusinek, kokosových chipsů a příjemná chuť skořice. Granola je oproti musli pečená! Je bezlepková a neobsahuje rafinovaný cukr a umělá aromata, barviva ani konzervanty. Skvěle chutná sama o sobě, ale můžeš si ji vychutnat i s jogurtem, mlékem a ovocem. Snadná příprava zajistí porci sacharidů, bílkovin a vlákniny nezbytných pro každný den. Poznej nový rozměr snídaňových ceremoniálů. Více informací
Ořechová granola – směs bezlepkových vloček, vybraných ořechů, květového medu, nedoslazovaných sušených brusinek, kokosových chipsů a příjemná chuť skořice. Granola je oproti musli pečená! Je bezlepková a neobsahuje rafinovaný cukr a umělá aromata, barviva ani konzervanty. Skvěle chutná sama o sobě, ale můžeš si ji vychutnat i s jogurtem, mlékem a ovocem. Snadná příprava zajistí porci sacharidů, bílkovin a vlákniny nezbytných pro každný den. Poznej nový rozměr snídaňových ceremoniálů.
SLOŽENÍ / ZLOŽENIE GRANOLA
PEČENÉ MUSLI S OŘECHY, SEMÍNKY A MEDEM
60% bezlepkové ovesné vločky/ovsené vločky, 19% med, 5% lískové ořechy/lieskové orechy, 5% mandle natural, 5% sušené brusinky bez přidaného cukru, 5% kokosové chipsy, 1% skořice/škořice
NUTRIČNÍ / NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
Energie / Energia
1 648 kJ / 394 kcal
Tuky
12,9 g
z toho nasycené / nasýtené mastné kyseliny
4 g
Sacharidy
58 g
z toho cukry
17,1 g
Vláknina
6,3 g
Bílkoviny / Bielkoviny
10,1 g
Sůl
< 0,1 g
UPOZORNĚNÍ
Výrobek může obsahovat stopové množství ostatních skořápkových plodů.
Nevystavujte slunečnímu záření.
Skladujte do teploty 25°C a relativní vlhkosti 70%.
Po otevření spotřebujte do 14 dnů.
Minimální trvanlivost do: viz. zadní část obalu.
Alergeny jsou zvýrazněny tučně.
Země původu: Česká republika
LIFELIKE
Česká republika
Na začátku byla nespokojenost. Nespokojenost s kvalitou a chutí výrobků v té době. Hledali jsme výrobky z kvalitních surovin, které by vyhovovaly našemu aktivnímu životnímu stylu. Slova jako jsou průměr či kompromis k nám nikdy nepatřila, a tak začalo období objevování. Kde sehnat kvalitní suroviny? Jaký je ten nejlepší poměr? Chutná mi to, ale bude mi to chutnat i za měsíc? Po překonání prvotních nástrah a zodpovězení těchto a mnoha dalších otázek, nám doma v kuchyni stála první másla. No a co s nimi dál? Přece to, co s nimi děláte i vy teď. Pod rouškou tmy jsme je potajmu ujídali ze spíže, vařili s nimi, kombinovali je, přidávali do nich další přísady, ale především jsme se o ně chtěli podělit. Reakce rodiny, kamarádů či lidí z posilovny nás a naše dílo neustále zdokonalovaly a především nás stále více utvrzovaly v naší cestě.
Země původu: Česká republika