Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.
Další informace
Více informacíSONNENTOR Bazalka bioBazalka – „Pesto pro těstoviny“ Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské kuchyně.
Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské…od 51Kč
Více informací K dodání do 2-5 dnůSONNENTOR Citronová tráva řezaná bio 25 gCitronová tráva – „svěžest jihovýchodní Asie“ Svěží, citronová chuť citronové trávy se hodí do teplého, vlhkého klimatu Vietnamu a Thajska. Tam je tato rostlina obzvláště oblíbená: ryby, kuřecí maso, mořské plody, polévky a…51Kč
Více informacíSONNENTOR Dobromysl bioDobromysl neboli oregáno – „aroma pizzy“ - celé umění italské kuchyně by nebylo dokonalé bez tohoto bylinného, peprného, hořce-ostrého koření. Středoevropané již mezitím od Italů něco okoukali a rádi používají oregáno do…od 51Kč
Více informacíSONNENTOR Estragon bioEstragon – má jemnou, aromatickou vůni připomínající anýz a kořeněnou, lehce hořkou chuť. Obzvláště vhodný pro různé rybí pokrmy a rybí polévky nebo jako přísada do hořčice. Nakládané zelenině, bylinnému dressingu a…od 51Kč
Více informací K dodání do 2-5 dnůSONNENTOR Fenykl celý bio 40 gFenykl – „sladké koření na chleba“. Selský chléb bez fenyklu si ani neumíme představit: sladce-aromatická semínka dávají tmavému chlebu a pečivu jeho nezaměnitelnou chuť. Ale fenykl umí mnohem víc než pouze aromatizovat…55Kč
Více informací K dodání do 2-5 dnůHEALING NATURE BIO Adžvan celý, 100 gAdžvan se obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí, aby se rozvinulo jeho aroma. Chutí připomíná tymián, ale ale ostřejší chuť, užívá se v menším množství. Napomáhá proti nadýmání, přidává se do čočky, sype se na…71Kč