Přednosti TischleinDeckDich: bez lepku bez mléčného cukru (laktózy) bez přídatných látek chudý na sodík s vysokým obsahem vlákniny rostlinný zdroj bílkovin bez živočišných složek vhodné také pro vegany 91% přísad pochází z… Více informací
Přednosti TischleinDeckDich:
Složení: Quinoa*, jáhly*, sušená zelenina 23 % (brambory*, rajčata*, mrkev*, cibule*, pórek*, hrášek*), rýže*, bazalka*, pískavice modrá*, pažitka*, petržel*, libeček*
* Původ z ekologického/biologického zemědělství
RECEPTY
Zdravý recept „Stolečku prostři se“ (SPS)
(jako příloha pro 1 osobu)
• 50 g směsi SPS
• cca 220 ml vody
• bylinná sůl
• popřípadě 1 čajová lžička čerstvého sýru (bylinný nebo přírodní)
Směs SPS smícháme s vodou a za občasného míchání přivedeme k varu. Na nižším stupni necháme cca 4-5 minut vařit. Občas zamícháme. Poté smícháme s bylinnou solí a popřípadě čerstvým sýrem.
Odvážné pečené placky
(cca. 10 kusů)
• 100 g směsi SPS
• cca 350 ml vody
• 1 vejce
• 2 polévkové lžíce drobných ovesných vloček
• bylinná sůl
• čerstvý pepř
• rostlinný tuk, například řepkový olej na pečení nebo kokosový olej
Směs SPS smícháme s vodou a za občasného míchání přivedeme k varu. Na nižším stupni necháme cca 4-5 minut vařit. Občas zamícháme. Následně směs SPS dobře promícháme s vajíčkem a vločkami a silně ochutíme bylinnou solí a pepřem. Necháme vychladnout cca 1hodinu. Rostlinný tuk rozehřejeme na pánvi. Z hmoty uděláme malé placky a z obou stran dozlatova opečeme. Placky chutnají nejlépe čerstvé. Jako příloha se hodí zeleninový salát.
Pikantní plněné žampiony
(na 10 velkých hub)
• 100 g směsi SPS
• cca 400 ml vody
• 10 velkých žampionů
• 100 g Crème Fraîche
• bylinná sůl
• čerstvý pepř
Směs SPS smícháme s vodou a za občasného míchání přivedeme k varu. Na nižším stupni necháme cca 4-5 minut vařit. Občas zamícháme. V mezičase opláchneme žampiony a klobouček oddělíme od nožičky. Směs SPS silně okořeníme bylinnou solí a pepřem. Nožičku houby můžeme osmažit a smícháme se směsí. Hmotou plníme žampiony a zdobíme Crème Fraîche. Žampiony pečeme na 200° C (v horkovzdušné troubě na 180° C) v předehřáté troubě cca 20 minut.
Plněná paprika pokaždé jinak
(na 4 půlky paprik)
• 100 g směsi SPS
• cca 400 ml vody
• 2 paprikové lusky
• 2 čajové lžičky čerstvého sýra
• bylinná sůl
• čerstvý pepř
• 100 g taveného sýra
• čerstvé bylinky podle chuti
Směs SPS smícháme s vodou a za občasného míchání přivedeme k varu. Na nižším stupni necháme cca 4-5 minut vařit. Občas zamícháme. Hmotu smícháme s čerstvým sýrem, bylinnou solí a pepřem. Paprikové lusky rozpůlíme, očistíme, omyjeme a cca 5 minut dusíme. Rozpůlené papriky následně naplníme hmotou a posypeme nastrouhaným sýrem. V předehřáté troubě pečeme na 200°C (v horkovzdušné troubě na 180° C) cca 10-15 minut. Podle chuti ozdobíme čerstvými bylinkami.
JENTSCHURA
Münster
Německo
Německá firma P. Jentschura se zabývá činností v oblastech zásadité péče o tělo a výroby zásadotvorných potravin. Sídlo firmy Jentschura je v Münsteru (Westfálsko).
Firmu Jentschura International GmbH založil dne 1. října 1993 průmyslový obchodník, drogista, knižní autor a přírodovědec Peter Jentschura se svojí matkou Margarete a svým synem Robertem.
V současné době zaměstnává náš podnik více než 100 spolupracovníků a spolupracovnic a vedle silného vnitřního německého trhu zásobuje i sousední evropské země, dále Rusko, Taiwan, Mexiko a Ekvádor.
Firma Jentschura International GmbH není aktivní pouze jako výrobce a prodejce svých originálních, vysoce hodnotných produktů, ale pokládá se i za centrálu pomocných informací, které poskytuje svým zákazníkům.
Nejvyšším cílem podnikové politiky je maximalizace užitku přinášeného zákazníkům a uživatelům s úměrným zachováním našich vlastních zájmů. Snažíme se vždy optimálně řešit problémy a uspokojovat přání a potřeby našich zákazníků. Snažíme se získávat neustále nejnovější znalosti z oboru naší činnosti a tyto předávat dále našim zákazníkům. Naší snahou je trvale uspokojovat lidskou potřebu zdraví a krásy.
K naší filozofii patří také snaha chránit životní prostředí. K těmto aktivitám patří omezení balicích prvků na minimum, snižování tvorby odpadu a používání surovin, které pocházejí z kontrolovaného bio-pěstování nebo sběru divoce rostoucích rostlin.
Samozřejmostí jsou také optimální schopnost dodávky a poradenské a servisní služby, spojené s přátelským zacházením s našimi zákazníky. Těmito službami a hodnotami, které mají obzvláštní vliv na vznik mezilidských vztahů, a celým naším souhrnem výkonů chceme hodnotně přispět k dobru celé společnosti i každého jednotlivce.
Naše firma je certifikována podle normy ISO 9001. Je to pro nás samozřejmost, která vyplývá ze závazku vůči našim zákazníkům zajistit absolutní kvalitu našich produktů a služeb.
K úspěchu patří nápady a k jejich uskutečnění chytří a odvážní lidé. Jedna smělá myšlenka byla pohonnou silou dvou drogistů, přírodovědců a spisovatelů Petra Jentschury a Josefa Lohkämpera. Zcela v duchu svého cíle "mens sana in corpore puro" se tito dva „poslední druidé" ponořili do dlouholetých výzkumných prací na poli zásadité péče o tělo a vývoji rostlinné zásadotvorné stravy tvořící přebytky minerálních a vitalizujících látek.
Tito dva muži stojí jako nejvyšší odborná instance na vrcholu firmy Jentschura International GmbH. Jejich manželky Gertrud Jentschura a Goldis Lohkämper výrazně přispívají bohatou podporou a účastí na různých veletrzích a výstavách k dobré pověsti a vysokému stupni všeobecné známosti produktů firmy P. Jentschura.
Naše firma je certifikována podle normy ISO 9001. Je to pro nás samozřejmost, která vyplývá ze závazku vůči našim zákazníkům zajistit absolutní kvalitu našich produktů a služeb.