Vitamín C, známý také jako kyselina L-askorbová, přispívá k: - udržení normální funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm - normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže, zubů - normálnímu energetickému metabolismu - normální psychické činnosti - snížení míry únavy a vyčerpání - zvyšuje vstřebávání železa Díky tomuto doplńku stravy od značky Allnature spolehlivě doplníte denní dávku Vitamínu C v jedné tabletě. Dávkování Více informací
Vitamín C, známý také jako kyselina L-askorbová, přispívá k:
- udržení normální funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm
- normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže, zubů
- normálnímu energetickému metabolismu
- normální psychické činnosti
- snížení míry únavy a vyčerpání
- zvyšuje vstřebávání železa
Díky tomuto doplńku stravy od značky Allnature spolehlivě doplníte denní dávku Vitamínu C v jedné tabletě.
Dávkování:
1 kapsle denně, zapijte dostatečným množstvím tekutiny.
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.
Složení:
Želatinová kapsle, kyselina L-askorbová, plnidlo: mikrokrystalická celulóza.
Obsah:
60 kapslí (64 g)
Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Nutriční hodnoty v denní dávce (1 tableta):
kyselina L-askorbová |
1000 mg (1250 %*) |
*DDD - doporučená denní dávka
ALLNATURE
Březhradská 148/3 503 32 Hradec Králové Česká republika
Česká republika
Jsme česká značka zdravé výživy. Naše potraviny jsou určeny těm, kteří chtějí být v kondici, mít více energie a přitom si užít všechny chutě přírody. Boříme mýtus o tom, že co je zdravé, nemůže být chutné. Proto do naší nabídky vybíráme jen potraviny vyrobené šetrnými metodami z kvalitních přírodních surovin, aby v nich zůstalo zachováno vše dobré, co příroda do rostlin uložila.